Lopovi na djelu

U Mostaru za šest minuta zabilježene tri provale

Vijesti / Crna Kronika | 28. 04. 2015. u 08:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći s ponedjeljka na utorak mostarska policija je u vrlo kratkom vremenu zabilježila tri provale.

Za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je prvu provalu prijavila zaštitarska agencija 'Securitas', a riječ je o poslovnici trgovine 'Amko' u naselju Tekija.

Provala je prijavljena u 3:28 sati. Izlaskom na mjesto događaja zatečena su razvaljena ulazna vrata na objektu, te je vizualnim pregledom utvrđeno da je otuđen donji metalni dio kase gdje se nalazi novac.

Samo dvije minute poslije, u 3:30 sati zaštitarska agencija 'Securitas' prijavila je provalu i u poslovnicu trgovine 'Konzum' koja se nalazi u Ulici maršala Tita (kod Higijenskog zavoda).

Izlaskom na mjesto događaja pripadnika zaštitarske agencije i policije zatečena su otvorena bočna vrata na objektu, ali nije utvrđeno nedostaje li nešto. Naknadnim očevidnim radnjama i inventurom bit će ustanovljeno je li nešto otuđeno.

U 3:34 sati oglasio se alarmni sustav na benzinskoj crpki BP Petrol na Žovnici. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je provala izvršena na ulazna vrata, međutim do trenutka zaključenja ovog teksta nije bilo poznato je li išta otuđeno.

Policija je u sva tri slučaja uradila očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji otkrili.

Kopirati
Drag cursor here to close