A6, A5 ...

U Mostaru ukraden još jedan Audi

Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2016. u 08:21 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata na području Mostara ukradeno je jedno putničko vozilo marke Audi, a jedna krađa vozila iste marke ostala je u pokušaju, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policijskoj upravi Mostar obratila se A.G. (1982.) iz Mostara i prijavila da joj je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke 'Audi A5', dok se nalazilo parkirano u ulici Hrvatske mladeži ispred Tržnog centra Piramida. O svemu su upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije.

Policijskoj upravi Mostar obratio se i I.T. koji je prijavio pokušaj otuđenja vozila marke Audi A6 dok se nalazilo parkirano u ulici Blajburških žrtava.

Inače, na području Federacije BiH u protekla 24 sata zabilježeno je 37 kaznenih djela.

Registrirano je pet razbojništava, 12 teških krađa, dvije krađe, tri nasilja u obitelji, oštećenje tuđe stvari, ugrožavanje sigurnosti i 13 ostalih kaznenih djela.

Evidentirano je i 20 narušavanja javnog reda i mira u kojima su dvije osobe zadobile lakše ozljede.

Dogodilo se 85 prometnih nezgoda, jedna osoba je smrtno stradala, četiri osobe su zadobile teške, a 18 lakše ozljede. Slobode je lišeno 18 osoba, a 14 osoba je zadržano, priopćeno je iz Federalne uprave policije. 

Kopirati
Drag cursor here to close