Petak navečer

U Mostaru opljačkana trgovina i kladionica

Vijesti / Crna Kronika | 23. 01. 2015. u 19:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poslovnicu trgovine 'Namex' u Ulici Rodočkih branitelja u prigradskom naselju Rodoč ušle su dvije maskirane osobe naoružane automatskom puškom. Iz ove trgovine otuđen je iznos od oko 900 KM. Razbojništvo je prijavljeno u petak u 18:40 sati.

Tijekom petka navečer izvršeno je još jedno razbojništvo na području Mostara. Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ, u 21:55 sati prijavljeno je razbojništvo u Ulici kralja Tomislavau poslovnicu kladionice 'Sportplus'.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ u kladionicu je ušla jedna maskirana osoba, te je uz prijetnju nožem od radnice otuđila, za sada, nepoznat iznos novca. U oba slučaja policija je uradila očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji pronašli.

Podsjećamo, proteklih dana izvršeno je više oružanih pljački na području Mostara.

U ponedjeljak je nešto prije 20 sati jedna maskirana osoba opljačkala poslovnicu trgovine 'Amko' u naselju Donja mahala, koja je inače nekoliko dana ranije demolirana.

Ovog utorka dvije mlađe muške maskirane osobe su uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja u poslovnici trgovine Konzum na Panjevini od radnice zatražile novac.

Međutim novac nisu uspjeli dobiti jer je blagajna bila zaključana, kao i skladište u kojem se također nalazio određeni iznos novca.

U srijedu se pak u Ulici kneza Trpimira, u mostarskom naselju Bijeli brijeg, razbojništvo dogodilo u poslovnici trgovine 'Namex' dok se samo desetak minuta kasnije jedan lopov ušetao u sportku kladioniocu u Ulici kneza Višeslava. U oba ova slučaja, građani su pružili otpor razbojnicima.

Prije desetak dana opljačkan je 'Namex' u Vukovarskoj ulici, a isti je dan opljačkana i sportska kladionica na Tekiji.

Početkom siječnja, opljačkan je i Konzum u Vukovarskoj ulici, a građani su redakciji portala Bljesak.info pisali kako se događaju pljačke i u naselju Cim.

Za sada iz policije nema informacija da je itko od pljačkaša uhićen.

Kopirati
Drag cursor here to close