Provale u stan, auto ...

U Mostaru ispred trafike ukraden sladoled u vrijednosti 300 KM

Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2015. u 08:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ izvijestio je kako je u proteklih 24 sata izvršeno nekoliko provala koje se karakteriziraju kao kazneno djelo 'Teška krađa'.

Arnela Đ. uposlenica u kiosku 'iNovine' je u četvrtak u 7:35 sati prijavila krađu sladoleda. Naime, podesnim alatom jedna ili više osoba je u Ulici kralja Petra Krešimira IV obila rashladnu vitrinu i otuđila veću količinu sladoleda. Procjenjuje se da je otuđena količina u vrijednosti od oko 300 KM.

Na području Policijske uprave Konjic - policijske ispostave Glavatičevo izvršena je provala u automobil državljanke Češke.

Lenka B. (1981.) iz Češke je prijavila kako je izvršena provala u automobil iz kojeg je otuđen mobitel, putovnica, te novčani iznos od oko 800 eura.

U 7:40 sati PU Konjic je uposlenik bolnice M. Avdić prijavio kako je izvršena provala podesnim alatom u podučnu ambulantu u mjestu Čelebići. U prijavi je navedeno kako su skinute rešetke s prozora, te je iz unutrašnjosti objekta otuđen mali novčani iznos, te 10 ampula apaurina, navodi se iz MUP-a HNŽ.

Haris P. (1982.) je tijekom četvrtka prijavio provalu u stan koji se nalazi u Ulici Karla Afana Derivere (prekoputa Franjevačke crkve). Nepoznata osoba je u stan ušla kroz prozor, te je otuđen laptop i novčani iznos od oko 300 KM. U svim slučajevima policijski službenici su uradili očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji otkrili.

Osim ovoga MUP HNŽ je na području županije zabilježilo osam prometnih nesreća, bez ozlijeđenih osoba i sa manjom materijalnom štetom.

Kopirati
Drag cursor here to close