Teška prometna nesreća

U Grudama poginuo 11-godišnji dječak, dvije osobe hospitalizirane

Vijesti / Crna Kronika | 04. 03. 2015. u 10:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak u 18:25 sati u mjestu Sovići – Bobanova Draga u općini Grude dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a još su dvije osobe ozlijeđene dok je na vozilima nastala velika materijalna šteta.

MUP ŽZH jutros je na svojoj službenoj stranici objavio službene izvješće u kojem stoji da je smrtno stradao 11-godišnji dječak iz Sovića.

''Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Grude. Izvršenim očevidom utvrđeno je da se magistralnom cestom M6 iz smjera Gorice u smjeru Gruda kretalo motorno vozilo marke Nissan tip Patrol, BH registarskih oznaka, kojim je upravljala S. P. (51) iz Gruda, dok se iz suprotnog smjera kretalo motorno vozilo marke DaimlerChraisler tip A-170, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M. R. (21) iz Gruda, a u kome se kao suvozač nalazio 11-godišnji dječak iz Sovića.

U navedeno vrijeme, iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do sudara između dvaju vozila pri čemu je 11-godišnji dječak zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo podlegao, dok su vozačica Nissana i vozač DaimlerChraislera zadobili tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja te su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezenu u SKB Mostar gdje su hospitalizirani. Odluku o daljnjim istražnim radnjama donijet će postupajući županijski tužitelj,'' navodi se u izvješću MUP-a ŽZH.

''Pacijent M.R. (21) trenutno je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intezivno liječenje, a tijekom dana će biti prebačen na Kliniku za ortopediju. Zadobio je teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugrožen. Pacijentica S.P. (51) hospitalizirana je na Odjelu za neurokirurgiju s laškim tjelesnim ozljedama te je stabilnog zdravstvenog stanja,'' izjavila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Adrijana Pandža.

Kopirati
Drag cursor here to close