Bosić

U Dodikove priče više nitko ne vjeruje

Vijesti / Flash | 25. 11. 2015. u 18:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić tvrdi da je predsjednik RS-a Milorad Dodik zbog sve većeg broja dokumenata koji se pojavljuju o "njegovom i kriminalu vlasti u RS, pokušao aktivirati priču o domaćim izdajnicima i unutrašnjim neprijateljima koji ruše RS".

Smatra da je "ta priča već pročitana kod svih" i da u takve Dodikove tvrdnje malo tko vjeruje.

‘’Upravo ono što radi Milorad Dodik je najveća prijetnja za budućnost RS, koju je već doveo u izolaciju, ekonomske probleme i nezaposlenost. Upravo je zato glavni problem RS Milorad Dodik’’, ustvrdio je Bosić novinarima u Banjoj Luci.

Konstatirajući da je više u sudu nego na radnom mjestu, a zbog raznih tužbi Milorada Dodika, Bosić se danas pojavio kao svjedok predsjednika Vijeća mladih Partije demokratskog progresa (PDP) Nikole Dronjka u sudskom procesu u Osnovnom sudu u Banjoj Luci, po Dodikov tužbi.

‘’Dodik, iako je tužio razne osobe, ne pojavljuje se na ovim suđenjima i pokušava na ovaj način izvršiti pritisak na svoje kritičare te na neki način upotrijebi i sud za svoje političke interese i "začepi" usta onima koji ne podržavaju njegovu politiku. To mu je kontraproduktivno ‘’, smatra Bosić.

Lider SDS-a tvrdi da će iz svega izaći znatan broj "konkretnih dokaza o kriminalu za koji će Dodik na kraju morati odgovarati".

Kopirati
Drag cursor here to close