Rezultati očevida

U Cicmila ispaljeno 5 metaka, sve se zbilo u garaži

Vijesti / Crna Kronika | 19. 10. 2015. u 11:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Prema do sada obavljenom očevidu ispaljeno je 5-6 metaka i sve se zbilo u garaži stambenog objekta. Počinitelj se vjerojatno nakon toga udaljio kroz stubište zgrade i dalje u dvorište", kazala je tužiteljica nakon očevida koji je u ulici Blajburških žrtava na broju 23 potrajao dva i pol sata.

Prema do sada prikupljenim podacima sudjelovao je jedan napadač koji se nakon pucnjave udaljio iz garaže u kojoj se sve i odigralo.

Na upit otkud tijelo Cicmila na ulici, te jesu li posumnjali da je i tu bilo pucnjave, tužiteljica je rekla kako je tijelo preminulog tu bilo zbog ukazivanja liječničke pomoći, a da je do pucnjave došlo u garaži.

S mjesta događaja izuzeti su materijalni dokazi, dok očevici govore kako je ovaj incident bio klasična sačekuša.

"Počinitelj je znao gdje preminuli živi, te koje vozilo koristi. Sve se odigralo veoma brzo", rekao je jedan od očevidaca.

Ljudevit Marić iz MUP-a HNŽ rekao je kako je događaj prijavljen u 9:20 sati, te su sve ekipe policije izašle na mjesto događaja.

"Ono što mogu reći je vrijeme kada se sve dogodilo, te potvrditi navode tužiteljice, da se sve dogodilo u garaži. Osim Cicmila još je jedan muškarac ozlijeđen u pucnjavi, a radi se o Saši B. koji je zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina", rekao je Marić.

Automobil Toyota, koji je također uključen u istragu oko ubojstva, je izuzet u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja i uzimanja tragova.

Kopirati
Drag cursor here to close