Počinili teške krađe

U Bihaću uhićena dva pripadnika OS BiH

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2015. u 21:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije danas su u popodnevnim satima u prostorije Županijskog tužiteljstva u Bihaću priveli dvije osobe, koje su slobode lišene dan ranije zbog sumnje da su na području grada Bihaća počinile šest kaznenih djela razbojništva i jedno teške krađe na naročito drzak način, prenosi 'Dnevni avaz'.

Neslužbeno se saznaje da su uhićeni M. N., M. E., koji su pripadnici Oružanih snaga BiH, a radili su u vojarni u Bihaću. "Radi se o muškim osobama rođenim 1991. i 1986. godine, koji su s područja Sarajeva, a u Bihaću se nalaze na privremenom radu", kazao je novinarima glasnogovornik Policije USŽ Ale Šiljdedić.

Po njegovim riječima, ova kaznena djela su izvršena u proteklih šest mjeseci, a policija je intenzivno radila na ovim predmetima skoro cijelo to vrijeme, te su nakon opsežnih operativno-taktičkih mjera i radnji, ali i blokada terena, te zasjeda na terenu, ove osobe lišene slobode i predane Tužiteljstvu na daljnje postupanje, prenosi FTV.

Osumnjičeni su razbojništva u više navrata počinili u tri prodajna objekta, uz prijetnju plinskim pištoljem, te oteli novčanik jednoj ženi na ulici, što je okarakterizirano kao kazneno djelo teške krađe. Sumnja se da je još jedan vojnik sudjelovao u ovim kaznenim djelima, ali trenutno nije dostupan istražnim organima.

Kopirati
Drag cursor here to close