Doboj

U akciji 'Tigar' uhićeni narkodileri

Vijesti / Crna Kronika | 09. 06. 2015. u 10:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe uhićene su jutros u policijskoj akciji "Tigar", tijekom koje je pronađena i oduzeta određena količina narkotika, odgovarajuća oprema za distribuciju, oružje i druga oprema.

Načelnik Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj Dragan Prodanović rekao je na konferenciji za novinare u Doboju da su jutros uhićene osobe čiji su inicijali Ž.T., S.S. i D.Đ. svi iz Doboja, te J.R. iz Zenice.

Sumnja se da su navedene osobe, kao organizirana kriminalna grupa, od ožujka do lipnja ove godine nabavljala i stavljala u promet "amfetamin speed" i "marihuanu", te da su drogu distribuirali na području Doboja.

Na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj, izvršeni su pretresi na tri lokacije u Doboju i jednoj u Zenici.

Tijekom provođenja akcije "Tigar" pronađeno je i oduzeto 111 grama "amfetamin speeda", 111 grama "marihuane", četiri paketića "ekstezija", pištolj, digitalna vaga, mobilni telefoni i sim kartice.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, osobe će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predata u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj.

Operativna akcija "Tigar" provedena je pod nadzorom Okružnog tužiteljstva Doboj u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close