Policijska akcija

Tuzla: Uhićen mladić koji se skidao pred ženama

Vijesti / Crna Kronika | 19. 05. 2015. u 15:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Odjeljenja za seksualne delikte, maloljetničku delikvenciju i nasilje u obitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ, u ponedjeljak poslijepodne lišili su slobode osobu za koju se sumnja da je posljednjih dana izvršila više napada na osobe ženskog spola na području naselja Sjenjak, Brčanska Malta i Stupine u Tuzli.

"Radi se o mlađem punoljetniku, te stoga ne možemo davati njegove osobne podatke. Osoba je iz Lukavca i tijekom kriminalističke obrade priznao je da je počinio određene bludne radnje. U toku dana predat je nadležnom Županijskom tužiteljstvu na dalje postupanje", kazao je Izudin Šarić glasnogovornik MUP-a TŽ za 'Dnevni avaz'.

Iako je u MUP-u TŽ bila zaprimljena samo jedna prijava o navodnom napadu na žensku osobu, svakodnevne priče o manijaku koji u Tuzli presreće i napada žene unijele su opravdan strah u mnoge obitelji u gradu.

Inspektori MUP-a TŽ su, zahvaljujući praćenju više osoba, za nekoliko dana ušli u trag mlađem muškarcu za koga se saznalo da se skida do gola po haustorima i liftovima, nakon čega je u ponedjeljak uslijedilo i njegovo uhićenje. Uhićeni je, saznaje se, priznao da se skidao pred ženskim osobama koje bi presretao, ali da ih nije fizički napadao.

Kopirati
Drag cursor here to close