Naročito drzak

Tuzla: Ranije osuđivani 41-godišnjak napao suca u sudnici

Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2015. u 15:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijsko tužiteljstvo Tuzlanske županije je sucu za prethodni postupak Općinskog suda Tuzla stavilo prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za Dalibora Mazića (41) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje u sudnici Općinskog suda Tuzla.

Mazić je osumnjičen da je 30. ožujka 2015. godine u sudnici Općinskog suda Tuzla, kada su pripadnici sudske policije izašli iz sudnice nakon njegovog dovođenja na glavni pretres, prvo verbalno napao i psovao postupajućem sucu, prišao mu i nastavio se ponašati naročito drsko i bezobzirno prema sucu, te mu bacio fasciklu sa fotografijama u lice.

Ovo se dogodilo na suđenju koje se protiv njega vodi po optužnici ovog Tužiteljstva, također za kazneno djelo nasilničko ponašanje, jer je optužen za napad na dva policajca u lipnju 2014. godine. Osumnjičeni je nakon toga lišen slobode. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao Mazića.

Mazić je ranije osuđivana osoba za kazneno djelo teške tjelesne ozljede, a također se protiv njega vodi i pomenuti kazneni postupak za nasilničko ponašanje prema dvojici policajaca, navedeno je iz županijskog tužiteljstva TŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close