Napad na vučića

Tužiteljstvo za Bljesak: Tužitelj nije smijenjen

Vijesti / Flash | 29. 07. 2015. u 12:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Tužitelj Ismet Šuškić radi na predmetu'', potvrđeno je portalu Bljesak.info iz Odjela za odnose s javnošću Tužiteljstva BiH na upit jesu li istinite informacijepojedinih medija da je tužitelj udaljen s istrahe o napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici.

Kako nam je potvrđeno, sa Šuškićem zajedno u timu radi i rukovoditelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Božo Mihajlović, koji vodi predmet.

''Tužiteljstvo BiH je intenziviralo istragu i poduzima intenzivne aktivnosti, zajedno sa policijskim agencijama i partnerskim institucijama da se napad na premijera Vučića u potpunosti rasvijetli i počinitelji identificiraju i procesuiraju'', rečeno je za Bljesak.info iz državnog Tužiteljstva.

Naime, pojedini mediji objavili su informaciju iz neimenovanih sigurnosnih izvora da je tužitelj Šuškić smijenjen jer je Tužiteljstvo BiH bilo nezadovoljno njegovim dosadašnjim radom na predmetu.

Podsjećamo, državni ministar sigurnosti Dragan Mektić objavio je kako će se uskoro objaviti identitet osoba koje su napale srbijanskog premijera i imale veze s napadom.

Kopirati
Drag cursor here to close