Državljani Srbije

Banja Luka: Pola sata nakon pljačke pali lopovi iz Srbije

Vijesti / Flash | 03. 09. 2015. u 08:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija sinoć je, trideset minuta nakon krađe nakita u jednoj zlatarskoj trgovini u središtu Banje Luke, locirala i uhitila izvršitelje, kako navode iz policije, organiziranu grupu iz Srbije.

Iz Centra javne sigurnosti Banja Luka danas su potvrdili i da je pronađen dio ukradenog nakita.

Operativnom dežurstvu CJS Banja Luka sinoć je oko 18.25 sati prijavljeno da su dvije nepoznate nemaskirane osobe iz zlatarske radnje u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića u Banjoj Luci, otuđile torbu sa zlatnim nakitom.

Brzom intervencijom i operativnim radom policije, tridesetak minuta nakon prijavljenog kaznenog djela, na području banjalučkog naselja Lauš, lišene su slobode osobe M.Ž., S.B., N.J. i maloljetnik, svi državljani Republike Srbije.

Pretresom hotelskih soba u Banja Luci gdje su bili smješteni pronađen je dio otuđenog zlatnog nakita, drobilica za marihuanu, plastični razbijač stakla, mobilni telefoni i drugo.

Uhićeni su privedeni u službene prostorije gdje je u tijeku kriminalistička obrada, nakon čega će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu teška krađa biti predani u nadležnost Okružnog tužiteljstva Banja Luka na postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close