Obrušila se skela

Tri radnika teško ozlijeđena na Koridoru

Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2017. u 07:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri radnika teže su ozlijeđena nakon nesreće na radu, koja se dogodila jučer u mjestu Crkvice, prilikom izgradnje mosta na Koridoru 5C, saznaje Avaz.ba.

Radnici su pali sa skele na visini od deset metara, a na sreću nitko nije smrtno stradao.

Ozlijeđeni radnici odmah su prevezeni na Odjel urgentnog bloka Županijske bolnice Zenica, radi ukazivanja liječničke pomoći. Nakon ukazane pomoći, ozlijeđenima su konstatirane teške tjelesne ozljede, koje, na sreću, nisu životno ugrožavajuće. Ovu informaciju potvrdila je i glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), Aldina Ahmić.

''Izvršen je očevid. Angažiran je županjski inspektor za zaštitu na radu. Još se utvrđuju okolnosti koje su dovele do nesreće'', kaže Ahmić za Avaz.ba.

Kako saznaju novinari, u nesreći su pozlijeđeni radnici I.B., M.H. i M.J. iz Zenice. Prema riječima jednog od radnika, u trenutku nesreće na skelama se nalazilo više od trideset radnika, kada se jedan dio skele obrušio.

Srećom, izbjegnuta je veća tragedija. Kako kaže, čudo se dogodilo da nisu svi pali sa skele. Ranije nesreće Podsjetimo, ovo je treća nesreća koja se dogodila u okviru izgradnje Koridora 5C.

U lipnju prošle godine došlo je do teške nesreće kada je pala korpa s radnicima. Tada su ozlijeđene tri osobe. U srpnju ove godine došlo je do nove nesreće, kada je Ehliman P. pao sa skele na visini od 17 metara.

.

Kopirati
Drag cursor here to close