Obavljen očevid

Trebinje: Ispred zgrade ubijen kick bokser

Vijesti / Crna Kronika | 24. 05. 2015. u 08:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

24-godišnji mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubojicom se još traga, potvrdio je službenik za informiranje Okružnog tužiteljstva u Trebinju Srđan Vukanović.

Vukanović je novinarima rekao da je mladić ubijen sa više hitaca iz automatskog oružja i da je od zadobijenih ozljeda preminuo na licu mjesta. Prema Vukanovićevim riječima, ubojstvo se dogodilo noćas u 3:20 sati u Ulici Miloša Obilića 13, ispred zgrade u kojoj je nastradali živio.

On je dodao da je tužitelj naredio obdukciju tijela nastradalog. Na lice mjesta je izašao dežurni okružni tužitelj sa pripadnicima Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje, prenosi Srna.

Očevid je obavljen i radi se na rasvjetljavanju kaznenog djela 'Ubojstvo'. Prema neslužbenim saznanjima, Marko Đerić, koji je radio u osiguranju jednog trebinjskog kafića, ubijen je u "sačekuši", kada se s posla vraćao kući.

Nastradali mladić je bio kick bokser i osvajao je zapažene rezultate na natjecanjima u zemlji i inozemstvu. Vlasnik lokala u kojem je radio Đerić, susjedi i prijatelji su u nevjerici, jer imaju samo riječi hvale za ovog mladića, za koga kažu da je bio izuzetno dobar, miran i da nije bio konfliktna ličnost.

Kopirati
Drag cursor here to close