Zajedništvo!

Torcida i Bad Blue Boysi zajedno gase požare u Splitu

Vijesti / Flash | 17. 07. 2017. u 19:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok okolica Splita gori, Torcida se stavila na raspolaganje vatrogascima. Navijači Hajduka ponudili su svoju pomoć u gašenju požara.

Oko 18 sati u dogovoru sa zapovjednikom na požarištu dogovoreno je da će se pričekati sa slanjem torcidaša u akciju, no kako je situacija na terenu postajala sve dramatičnija, a vatra je stigla nadomak samog Splita, Torcida je nešto prije 20 sati izdala novo priopćenje svojim članovima:

''Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske Brigade) u 20:30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovijednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed! Torcida Split'', stoji u priopćenju.

Na odgovor se nije trebalo puno čekati i neposredno nakon objave priopćenja Torcide, oni najvjerniji među njima počeli su se okupljati u velikom broju. Torcida je nabavila nekoliko autobusa i nekoliko kombija, a navijači iz minute u minutu pristižu u sve većem broju. Njih oko 400 stotine čekaju vatrogasna vozila da ih pokupe i odvedu na požarište.

Kako prenosi portal zagreb.info, oglasili su se i pojedini pripadnici Bad Blue Boysa koji su odlučili krenuti za Split te pomoći Torcidi u gašenju vatrene stihije koja guta Dalmaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close