Pijani vozač

Tomislavgrad: Preminula djevojčica nakon prometne nesreće

Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2016. u 14:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djevojčica iz Tomislavgrada podlegla je ozljedama koje je zadobila u prometnoj nesreći u subotu 20. kolovoza nakon što ju je u popodnevnim satima u Ulici Stjepana Radića u Tomislavgradu udario I. F. rođen 1979. iz Tomislavgrada, upravljajući motornim vozilom marke Audi.

Kako je potvrđeno iz policije, vozač je bio pod utjecajem alkohola.

Djevojčica, rođena 2010. godine, je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja Tomislavgrad, gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći prevezena u KBC Firule u Splitu.

Lokalni mediji podsjećaju kako je ovo druga prometna nesreća u samo pet dana na području Tomislavgrada u kojoj su žrtve djeca.

Naime, također u popodnevnim satima, u ponedjeljak, 15. kolovoza, u duvanjskom selu u Borčani teže je ozlijeđen osmogodišnji dječak nakon što ga je Passatom udario 48-godišnji Z.Ž. iz mjesta Podgaj pored Tomislavgrada.

Dječak je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, nakon čega je prebačen u KBC Firule u Splitu na daljnje liječenje.

Kopirati
Drag cursor here to close