Sudari

Tijekom vikenda u BiH u nesrećama poginule četiri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 27. 03. 2017. u 14:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda, prema policijskim izvješćima, na području BiH poginule su četiri osobe.

Na magistralnoj cesti M-17 Mostar - Jablanica, kod Drežnice u izravnom sudaru Opela i Audija poginuo je 31-godišnji N.D., dok su još četiri osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila u subotu oko 20 sati.

U subotu oko 23:50 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Radovlje kod Žepča gdje je poginuo 18-godišnji B.B., A.B. (18) je zadobio teže tjelesne ozljede, dok je M.A. (26) lakše ozlijeđen.

U ovom prometnoj nesreći automobil Fiat Punto je izletio s ceste i udario u stablo.

U Vitezu je u nedjelju oko 4 sata poginuo 18-godišnji J.M. U Ulici kralja Tvrtka u Vitezu sudarili su se automobili Fiat i Caddy. Poginuli mladić bio je u Fiatu, a vozač Caddyja lakše je ozlijeđen.

U noći s nedjelje na ponedjeljak oko 00:10 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo V.M. (30). On je upravljajući svojim automobilom Golf magistralnom cestom Brčko - Bijeljina u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem automobila, sletio s kolnika u kanal, a potom udario u betonski propust.

U BiH se dogodilo više prometnih nesreća u kojima je bio veći broj teže i lakše ozlijeđenih osoba, a materijalne štete su velike.

Kopirati
Drag cursor here to close