Tri vozila

Teži sudar na Bulevaru, ozlijeđene tri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2016. u 03:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći s velikom materijalnom štetom koja se dogodila u nedjelju oko 3 sata ujutro na mostarskom Bulevaru.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja u nesreći su sudjelovali automobil Renault Scenic, Alfa Romeo i Golf 4. Na Renaultu je nastala manja materijalna šteta, dok je na ostalim automobilima pričinjena velika materijalna šteta.

Jedna osoba ozlijeđena je u automobilu Alfa Romeo, dok su ostali ozlijeđeni iz automobila Golf. Zadobili su neutvrđen stupanj ozljeda, te nema nitko životno ugrožen.

Kako je navedeno iz MUP-a HNŽ u ovom sudaru jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Sva tri automobila su se kretala iz smjera grada prema jugu, te je iz za sada neutvrđenih razloga došlo do skretanja s ceste automobila Alfa i Golf, koji su udarili u brdo, te se nakon udara ponovno vratili na cestu.

Na mjestu nesreće intervenirala su tri vozila hitne medicinske pomoći, dok je promet na ovom dijelu Bulevara (od Franjevačke crkve do semafora u Mahali) bio u potpunosti obustavljen od trenutka nesreće pa sve do 5:30 sati.

Očevid su uradili službenici PU Mostar, dok su automobili Alfa Romeo i Golf, po naređenju dežurnog tužitelja, prebačeni specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' u krug PU Mostar radi vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close