Balinovac

Težak sudar na izlazu iz Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 22. 03. 2015. u 16:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 15:50 sati u Ulici biskupa Barišića, nedaleko od groblja Masline dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali automobil Renault Clio i Mercedes E klase.

Clio se, prema neslužbenim saznanjima, kretao od semafora na Balinovcu prema izlazu iz grada za Čitluk, dok je iz suprotnog smjera nailazio Mercedes. U jednoj od krivina došlo je do frontalnog sudara vozila.

Vozači Mercedesa i Renaulta su zadobili lakše tjelesne ozljede, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ. Na automobilima je nastala velika materijalna šteta.

Zbog ove prometne nesreće promet je na dijelu ceste koja vodi prema izlazu iz Mostara prema Čitluku bio obustavljen te su putnička vozila preusmjeravana obilaznim smjerom, lokalnim cestama.

Na mjesto nesreće izašli su službenici PU Mostar, koji su preusmjeravali promet, a ekipa za sigurnost prometa je obavila razgovore sa vozačima i očevicima te je uradila očevid nakon kojega bi trebali biti poznati detalji koji su bili uzroci ove prometne nesreće.

Također, treba spomenuti i to da je patroli policije od trenutka poziva očevidaca nesreće i stanovnika okolnih kuća, do dolaska na mjesto događaja trebalo oko pola sata vremena. Za to vrijeme mještani su se organizirali kako bi upozoravali ostale sudionike u prometu o spomenutoj nesreći.

Kopirati
Drag cursor here to close