Izravan sudar

Težak sudar kod Omiša, poginule tri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 29. 08. 2016. u 17:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet minuta prije 16 sati na jadranskoj magistrali u Krilu Jesenice kod Omiša sudarili su se osobni automobil i autobus splitskog prijevoznika Promet na liniji broj 60.

Prema prvim informacijama, dvije osobe poginule su na mjestu nesreće, a treća je podlegla ozljedama nakon sudara. Moguće da je još netko s teškim i po život opasnim ozljedama prebačen u splitsku bolnicu, navodi Index.

Svo troje poginulih je iz osobnog automobila zagrebačkih registracija koji se sudario s autobusom. Pet osoba iz autobusa zatražilo je liječničku pomoć te još i putnica iz drugog automobila koji je naišao na mjesto nesreće te je udario u zaštitnu ogradu kako bi izbjegao sudar.

"Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8), prekinut je promet između Splita i Omiša, kraj mjesta Krilo Jesenice. Obilazak je cestom: Žrnovnica-Srinjine-Tugare", izvijestio je HAK.

Direktor Prometa Željko Krnić potvrdio nam je da je u nesreći sudjelovao njihov autobus, no nema još informacija sa mjesta događaja. Čeka da se do mjesta nesreće probije ekipa Prometa. U policiji kažu kako je to najteža prometna nesreća ove godine na širem splitskom području.

Kopirati
Drag cursor here to close