Tučnjava

Težak incident u Mostaru: Mladiću spašen život u posljednji trenutak

Vijesti / Crna Kronika | 21. 06. 2015. u 18:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu navečer na platou pored željezničke stanice u Mostaru dogodio se teži incident u kojem je jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede.

Kako je Bljesak.info saznao, incident je izbio između dvije romske skupine gdje je došlo do fizičkog obračuna, a potom i upotrebe hladnog oružja, odnosno noža.

Iz MUP-a HNŽ potvrđeno je da se ovaj događaj zbio u 21:15 sati. Također, dežurni tužitelj je za Bljesak.info potvrdio da se dogodio ovaj incident, te da je jedna osoba u tučnjavi i od hladnog oružja zadobila teške tjelesne ozljede koje su bile opasne po život.

Osim policije intervenirala je i služba Hitne pomoći koja je ozlijeđenog mladića hospitalizirala u RMC 'dr. Safet Mujić'. Kako su ozljede bile veoma teške, a krvarenje obilno razmatrala se opcija i upućivanja ozlijeđenog u Sarajevo. Međutim, tim liječnika je uspio spasiti život mladića.

Neslužbeno saznajemo da su se sukobile dvije romske skupine muškaraca, a u tučnjavu se uključila i jedna ženska osoba koja je nožem ozlijedila mladića.

Dežurni tužitelj je za Bljesak.info potvrdio da zbog ovog teškog incidenta ima nekoliko privedenih osoba nad kojima je tijekom nedjelje obavljena kriminalistička obrada. Nakon saslušanja, uz izvješće će privedene osobe biti predane u nadležnost tužiteljstva koje će odlučiti o daljnjim postupcima.

Kopirati
Drag cursor here to close