Izravan sudar

Teslić: Preticao vozila i izazvao sudar, poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2016. u 14:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-4 u Jelahu, u mjestu Ciglana, oko ponoći dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj je poginuo Nenad Nikolić (25) iz Teslića. Nenadovo tijelo su, iz Golfa 2 kojim je poginuli upravljao, izvlačili pripadnici Vatrogasne jedinice, navodi 'Dnevni avaz'.

Do teške nesreće je, prema riječima očevidaca, došlo kada je Nikolić prethodno preticao vozila, a potom nastavio voziti suprotnom trakom nakon čega je izazvao izravan sudar sa automobilom Passat kojim je upravljao Muris Sprečo (77) iz Doboj-Juga.

Prema službenim informacijama, Sprečo je zadobio lakše tjelesne ozljede, a do službe Hitne pomoći odvezao ga je njegov sin. Budući da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola, po nalogu dežurnog tužitelja zadržan je u pritvoru.

Za vrijeme očevida kojim je rukovodio dežurni županijski tužitelj, promet na ovoj dionici bio je u potpunosti obustavljen. Kako se saznaje, Nikolić je prije tragedije sjedio sa društvom u jednom kafiću, da bi se, kada je krenuo kući za Teslić, sa prijateljem zamijenio za automobil.

Kopirati
Drag cursor here to close