Obustavljen promet

Teška prometna nesreća u Travniku, poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 05. 02. 2016. u 17:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prometne nesreće u petak u poslijepodnevnim satima bio je obustavljen promet na magistralnoj cesti M-5 Travnik-Turbe, zbog obavljanja očevida, javio je BiHAMK u petak u poslijepodnevnim satima.

Kako javlja portal Travnicki.info, negdje iza 16 sati, na magistralnoj cesti M-5, u blizini crkve na svetištu Gospino Vrelo, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je došlo do izravnog sudara teretnog motornog vozila i putničkog motornog vozila Renault Clio.

Pripadnici Policijske postaje Travnik su u potpunosti obustavili promet magistralnom cestom.

Ekipe hitne pomoći Doma zdravlja Travnik i profesionalne Vatrogasne postrojbe Travnik posebnim su alatima izvlačili vozača iz putničkog motornog vozila, za kojeg se neslužbeno doznaje da je životno ugrožen.

U ovoj nesreći vozač Renaulta N.G. iz Travnika zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je njegova suputnica A.S. također ozlijeđena. Vozač Renaulta ostao je prikliješten u vozilu i travnički vatrogasci su morali upotrijebiti hidraulične makaze kako bi ga oslobodili.

Oboje ozlijeđenih nakon intervencije ekipe hitne pomoći Doma zdravlja prevezeni su u kantonalnu bolnicu Travnik. Kamion, kojim je upravljao M.R. također iz Travnika, je pretrpio manju štetu dok je na Renaultu pričinjena totalna šteta, prenosi 'Dnevni avaz'.

Muškarac, kojeg su vatrogasci izvukli iz Renaulta, preminuo je tijekom operativnog zahvata u JU Bolnica Travnik. Osim njega, u bolnicu je prevezena i ženska osoba koja ima lakše tjelesne ozljede.

"Odmah po prijemu počelo je kirurško zbrinjavanje teško ozlijeđene muške osobe koja je tijekom operativnog zahvata preminula usljed politrauma. Kod ženske osobe konstatirane su lake tjelesne ozljede i ona je zadržana na opservaciji na Kirurškom odjelu", kazao je za "Avaz" dežurni kirurg dr. Elvir Bešić.

Očevid su obavili pripadnici PU Travnik, a po završetku istražnih radnji bit će poznate okolnosti pod kojim je došlo do ove nesreće. Promet na magistralnoj cesti M-5 bio je u prekidu od 16:10 do 18:25 sati.

Vozila su u tom peiodu prometovala alternativnim cestovnim pravcima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close