Unišen automobil

Teška nesreća kod Jablanice, poginuo mladić

Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2016. u 23:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak navečer, nešto prije ponoći kod Jablanice se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Iz MUP-a HNŽ je potvrđeno kako se nesreća dogodila, kako je jedna osoba smrtno stradala, ali u vrijeme zaključivanja teksta nisu imali više informacija.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, prometna nesreća se dogodila na cesti između Jablanice i Prozora, u mjestu Mirke gdje je automobil Fiat Punto sletio s ceste.

Iz, za sada, neutvrđenih razloga vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, izletio s ceste i udario u drvo pri čemu je jedna osoba preminula, a druga osoba koja se nalazila u automobilu je teško ozlijeđena.

Policija je izašla na mjesto događaja i izvršila očevid. Neslužbeno doznajemo kako su automobilu bile osobe inicijala M.J. i A.K.

Kako je tijekom jutra priopćeno iz MUP-a HNŽ, prometna nesreća se dogodila u 22:10 sati na magistralnoj cesti M-16 između Prozora i Jablanice.

Fiat punto je sletio s ceste i udario u drvo, pri čemu je na mjestu nesreće poginuo Amar K. (1997.), a teške tjelesne ozljede zadobio je J.M. (1996.) obojica iz Jablanice. J.M. je hospitaliziran u mostarsku bolnicu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close