Uz Neretvu

Teška nesreća južno od Mostara: Automobilom sletjeli do Neretve

Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2015. u 21:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu oko 5:20 sati dogodila se teža prometna nesreća južno od Mostara, točnije na lokalitetu Zaton na magistralnoj cesti M-17 Mostar - Čapljina.

Prometna nesreća u kojoj je automobil dubrovačkih registarskih oznaka sletio s magistrale i zaustavio se uz samu Neretvu, dogodila se na oko kilometar južnije od prigradskog naselja Buna.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ u nesreći je sudjelovao osobni automobil Honda koji je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s magistralne ceste niz strminu i zaustavio se nakon 40 metara uz samu rijeku Neretvu.

U trenutku nesreće u automobilu su bile tri osobe i to N.S. i A.A. koji su zadobili lakše tjelesne ozljede i K.T. koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Neslužbeno saznajemo da su sve tri osobe državljani Hrvatske i da su s područja Metkovića.

Automobil se kretao iz smjera Mostara prema jugu, te je udario u ivičnjak, zatim je prešao preko proširenja za odmor i sletio niz strminu, da bi se zaustavio na stijenama na oko jedan metar od rijeke Neretve. Očevid je na magistralnoj cesti obavljen oko 6 sati, dok je ostatak očevida oko vozila obavljen oko 8 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close