Kod Doboja

Teretni vlak naletio na radni stroj, ozlijeđena dva radnika ŽRS

Vijesti / Crna Kronika | 05. 12. 2014. u 14:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od radnika "Željeznica Republike Srpske" koji je ozlijeđen u jutrošnjoj željezničkoj nezgodi kod Ljeskovih voda, zbog težine ozljeda, zadržan u dobojskoj bolnici, dok je drugi pušten na kućno liječenje, rekao je novinarima šef Odjela kirurških službi bolnice "Sveti apostol Luka" Doboj Igor Nović.

Nović je rekao da je teže ozlijeđeni radnik van životne opasnosti. "Riječ je o lomu lijeve nadlaktice i još je u fazi u dijagnostike, dok je drugi zadobio manje ozljede glave i distorziju skočnog zgloba", dodao je Nović. Navedene osobe su dovezene u prijemnu kiruršku ambulantu bolnice "Sveti apostol Luka" oko 10 sati.

Iz "Željeznica Republike Srpske" priopćeno je da je jutros u 9:25 sati na pruzi Doboj - Banja Luka teretni vlak naletio na pružno vozilo, koje se kretalo prugom iz smjera Ostružnje, da je došlo do izravnog sudara, te da su ozlijeđena dva radnika iz pružnog vozila.

U priopćenju se navodi da su na licu mjesta istražni organi i Komisija za vanredne događaje "Željeznica Republike Srpske" radi utvrđivanja uzroka nezgode, te da će dionica pruge Stanovi - Ostružnja biti zatvorena za promet do završetka očevida.

O slučaju je obaviješten dežurni tužitelj. Srna neslužbeno saznaje da je teže ozlijeđen Mlađan Bjegović (54), dok je lakše ozljede zadobio Darko Šućur (26).

Kopirati
Drag cursor here to close