Vučić

Svi u Srbiji vole Republiku Srpsku

Vijesti / Flash | 29. 05. 2017. u 11:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi u Srbiji vole Republiku Srpsku, ali da je obveza Beograda da poštuje integritet BiH. Ponovio je kako je politika Srbije da poštuje integritet BiH i da u BiH to svi znaju.

"Mi svi volimo Republiku Srpsku, ali je naša obveza da veoma poštujemo integritet BiH. To je naša budućnost. Moramo živjeti zajedno s Bošnjacima, to je naša politika. Živjet ćemo zajedno s njima i u Srbiji i u BiH. Neću mjeriti brojevima, postotcima teritorija. Imamo zajedničku budućnost i vjerujem da i jedni i drugi to sve više vide", rekao je Vučić novinarima nakon sjednice Vlade Srbije kojom je posljednji put predsjedavao kao premijer.

Govoreći o izjavi Tomislava Nikolića da se nada da će Srbija i Srpska jednog dana biti isto, Vučić je ocijenio da je Nikolić istupio emotivno, prenosi Srna pisanje beogradskih medija.

Naime, Nikolić je novinarima u petak, 27. svibnja, prilikom posjete Bratuncu rekao kako se iskreno nada da će Srbija i Republika Srpska jednog dana biti jedno i dodao da, srećom, u Srbiji još ne uhite za izrečene želje zbog čega je u prilici da ih iznosi.

Kopirati
Drag cursor here to close