Dum

Svako jutro dočekaju ih izbušene gume na automobilima

Vijesti / Flash | 17. 07. 2014. u 08:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nekoliko dana nepoznati počinitelji buše gume na automobilima stanovnicima naselja Dum u Mostaru. Ogorčeni stanovnici ne znaju kome se obratiti jer pomoći nema.

- Svako jutro dočeka nas nekoliko izbušenih guma na automobilima. Ni sami ne znamo koji je razlog tomu te zašto nam to netko radi. Zvali smo policiju više puta. Kada dođu, samo pogledaju u automobile i odu, rekli su novinarima Dnevnog lista ogorčeni stanari koji su željeli ostati anonimni zbog straha da se ne dogodi nešto još gore.

Ne znaju na koji način riješiti ovaj problem, za kojeg tvrde da se ne događa samo u njihovom naselju, nego se ovakve stvari događaju u većini ulica u Mostaru.

- U razgovoru s ljudima dobili smo informaciju kako su nedavno na Bulevaru, duž čitave ulice, na više od desetak automobila izbušene gume, a nitko ništa ne poduzima po tom pitanju, pričaju stanari Duma.

Iz Policijske postaje Mostar rekli su za Dnevni list kako rade na tom slučaju.

- Policija ima pojačanu kontrolu na tom području te činimo sve što je u našim mogućnostima da pomognemo građanima ovog naselja, kazao je Azer Veledar, zapovjednik Policijske postaje Centar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close