Saslušanje

Sušac se izjasnio da nije kriv za napad na Slavu Kukića

Vijesti / Crna Kronika | 30. 12. 2014. u 11:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Sušac (44) koji je koncem lipnja bejzbol palicom pretukao akademika Slavu Kukića u njegovom uredu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Mostar danas se u Općinskom sudu Mostar pred sucem za prethodno saslušanje, Marinom Zadrićem izjasnio da nije kriv, piše Dnevni avaz.

S obzirom na to, kako je potvrđeno Avazu u Sudu, postupak će biti nastavljen zakazivanjem glavne rasprave.

Prema optužnici Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, Sušcu se na teret stavlja da je nasiljem prema drugom, osobito drskim i bezobraznim ponašanjem ugrozio građanski mir, pri čemu je jedna osoba lakše tjelesno ozljeđena.

Sušac je, navedeno je u optužnici, 23.6.2014.godine, oko 15 sati došao u zgradu Ekonomskog fakulteta, ušao u ured profesora Kukića i upitao: ''Profesor Kukić?'', pa kada je ovaj odgovorio: ''Da, izvolite'', prišao je njegovom radnom stolu i odjedanput ničim izazvan, snažno ga udario palicom dužine oko 50 cm u predjelu lijeve bočne strane glave, nakon čega je profesor Kukić skočio ustranu.

Nakon toga, Sušac je obišao oko uredskog stola, sustigao ga i ponovo palicom udario nekoliko puta u predjelu glave i drugim dijelovima tijela, piše Dnevni avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close