Umobolni suprug

Suprugu brutalno pretukao, otkinuo joj nos i ostavio u lokvi krvi cijelu noć

Vijesti / Crna Kronika | 15. 08. 2014. u 07:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovačka policija je privela 41-godišnjaka iz Župe dubrovačke koji je brutalno istukao 35-godišnju suprugu s kojom ima troje djece. Sumnjiči ga se da je u noći s utorka na srijedu najprije verbalno, a zatim i fizički, napao suprugu koju je teško ozlijedio, te pobjegao.

Policija ga je oko 15 sati pronašla na predjelu Gruža i privela ga, a predali su ga pritvorskom nadzorniku. Dubrovački dnevnik doznaje da je muškarac otprije poznat kao obiteljski nasilnik, te da su u više navrata morali intervenirati.

35-godišnjakinja je neko vrijeme navodno bila smještena u sigurnoj kući u Zagrebu, ali se ipak vratila suprugu. Žena je čitavu noć ležala u lokvi krvi, a u četvrtak su je prebacili na liječenje u Split, te je i dalje u teškom stanju, ali nije u životnoj opasnosti.

Šef kirurgije Opće bolnice Dubrovnik, Velimir Lupret, novinarima je rekao da je nasilnik svoju suprugu vjerojatno izudarao nogama pa ju zatim rezao i nožem, kojim joj je otkinuo nos, prenosi Dubrovački dnevnik.

"Pacijentica je primljena u bolnicu s brojnim ozljedama kostiju lica. Čeljust joj je slomljena, kao i jagodična kost i središnja kost na licu gdje se nalazi usna šupljina. Imala je porezotine na vratu, ozlijeđen joj je dušnik, a zadobila je i ozljedu pluća uz brojne površinske posjekotine i rane", rekao je Lupret.

Kopirati
Drag cursor here to close