M17

Sudar u Salakovcu: Smrtno stradala jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 10. 09. 2014. u 07:11 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Paranos (1953.) iz Trebinja poginuo je jutros u prometnoj nesreći u mjestu Salakovac sjeverno od Mostara. Ovo je za Bljesak.info potvrdila dežurna tužiteljica koja je na licu mjesta radila očevid ove teške prometne nesreće.

Do sudara je došlo jutros oko 6 sati na prometnici M17.

Kako je rekla tužiteljica, Paranos je upravljao osobnim vozilom VW Jetta i kretao se iz Mostara. Izravno se sudario s dostavnim kombijem kojim je upravljao Anis Zebo.

Vozač kombija je prebačen u RMC 'dr. Safet Mujić', te su se liječnici izjasnili da je zadobio teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugrožen, potvrdila je tužiteljica za Bljesak.info.

O kako teškoj prometnoj nesreći se radi govore podaci da je od Jette ostao čitav samo zadnji kraj automobila, ali i da su vatrogasci tijelo unesrećenog izvlačili dulje od sat vremena.

Automobil je bio u takvom stanju da su vatrogasci morali rezati gotovo pola automobila kako bi došli do unesrećenog.

Promet je bio obustavljen sve do 8 sati kada je završen očevid. Nakon toga se sve do uklanjanja vozila s prometnice, odvijao naizmjeničnim propuštanjem. Zbog ove prometne nesreće iz smjera juga, ali i iz smjera sjevera stvorene su kilometarske kolone vozila.

"Završen je očevid prometne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Mostar-Jablanica kod tunela Salakovac. Na spomenutoj dionici od 9.30 sati prometuje se nesmetano", priopćeno je iz BiHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close