Izravan sudar

Sudar autobusa i automobila kod Sarajeva: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2015. u 16:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Plandište, općina Ilidža, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali minibus Centrotransa i putnički automobil. Vozač automobila je poginuo, prenosi Klix.

Nesreća se dogodila oko 16:30 sati, a prema riječima očevidaca na mjesto nesreće su stigli pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade koji pokušavaju izvaditi putnike iz smrskanog automobila.

Vozač automobila 'Renault laguna' S.O. iz Sarajeva smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16:30 sati na magistralnoj cesti M-17, na lokalitetu Rimskog mosta. Ozlijeđen je i vozač autobusa, te pet putnika, ali je konstatirano da se radi o lakšim ozljedama.

Putnici iz minibusa su izašli vani i neki su zadobili lakše ozljede dok sudbina ostalih ljudi iz automobila još nije poznata. Kako je za Klix rekla Aida Samjić, glasnogovornica Centrotransa, minibus je prometovao na relaciji Ilidža-Kobiljača.

"Prema našim informacijama pet putnika iz minibusa je lakše ozlijeđeno, a jedan je slomio prst. Vozač je dobro. Nesreća se dogodila kod skretanja za Rimski most", rekla je Smajić za Klix.

U MUP-u KS potvrdili su da se dogodila nesreća, ali nemaju još informacija jer je očevid u tijeku. Zbog prometne nesreće potpuno je u prekidu odvijanje prometa na magistralnoj cesti M-17 Sarajevo (Plandište).

Kopirati
Drag cursor here to close