Strava na cesti

Stravična nesreća kod Mostara: Jedna osoba poginula, četvero ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 12. 09. 2015. u 01:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-17, između Mostara i Jablanice, na lokalitetu Bijela u noći s petka na subotu oko 00:40 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, tri osobe su teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće do sudara je došlo između kamiona Iveco i osobnog automobila Audi.

U nesreći je smrtno stradala L.G. (1988.), suvozačica u vozilu marke Audi, dok su putnici u tom vozilu A.S., A.B., i N.B. zadobili teže ozljede. Vozač A.K. je zadobio lakše ozljede.

Iz za sada neutvrđenih razloga Audi, koji se kretao iz smjera sjevera prema Mostaru, je prešao u suprotni kolnički trak, te se sudario s nadolazećim šleperom.

Od siline udara, motor iz Audija je ispao i završio nekih 20-tak metara dalje, a vozilo je izletjelo s ceste na stijene pored ceste gdje se u konačnici zaustavio na krovu. Ozlijeđene su iz automobila izvlačili vatrogasci iz Mostara.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info u Audiju je bilo pet osoba, od kojih je jedna podlegla od zadobivenih ozljeda u bolnici 'dr. Safet Mujić', dok su hospitalizirane još četiri osobe. Vozač šlepera je prošao bez ozljeda.

Zbog ove nesreće promet je između Mostara i Jablanice bio u višesatnom potpunom prekidu, dok su očevid uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close