Bunga bunga?

Što je Putin radio kod Berlusconija u dva sata ujutro?

Vijesti / Flash | 20. 10. 2014. u 11:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sastanka s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, predsjednik Rusije Vladimir Putin zaputio se u Milano kako bi ondje posjetio Silvia Berlusconia, svog starog prijatelja u kućnom pritvoru zbog utaje poreza.

Ruski predsjednik imao je 'nategnut raspored', pa nije mogao vidjeti prijatelja prije dva ujutro. Naime, iste se večeri sastao s ukrajinskim kolegom Petrom Porošenkom i zakasnio čak četiri sata na sastanak s Merkel.

Mediji su snimili kako prije svitanja po njega ispred zgrade u kojoj živi bivši talijanski premijer, dolazi crna limuzina, a Berlusconi mu je mahao s ulaznih vrata s osmjehom na licu, piše The Daily Beast.

Iako pravila kućnog pritvora nalažu da Berlusconi smije napustiti svoju vilu u predgrađu samo u 'izuzetnim situacijama', i to ako se vrati do 23 sata, ovoga puta sud mu je dopustio da se zadrži čak do pola četiri ujutro.

''Putin je bio slobodan tek oko pola dva ujutro, jer su se sastanci s europskim liderima odužili. Iako je bilo kasno, Berlusconi nije želio propustiti priliku da se ispričaju'', rekao je neimenovani izvor.

Putin je više puta prisustvovao zabavama na Berlusconijevom imanju na Sardiniji, a gostoprimstvo je uzvratio organizirajući zajednički odmor u svojoj ljetnoj rezidenciji na obali Crnog mora, koja ima 20 soba. Prošle godine Putin je posjetio Berlusconija u njegovoj rezidenciji u Rimu, gdje je fotografiran kako baca lopticu pudlici Dudu koja pripada djevojci bivšeg premijera.

Večera s Putinom počela je iza ponoći u Berlusconijevom stanu u središtu Milana, a prisutne su bile i tri kćeri bivšeg talijanskog premijera, kao i dvojica njegovih sinova. Na meniju je bila pasta s bijelim tartufima, a na kraju je poslužen tiramisu.

Kopirati
Drag cursor here to close