Pao dogovor

Steven Seagal će obučavati specijalne postrojbe MUP-a Srbije

Vijesti / Flash | 30. 11. 2015. u 15:27 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razgovoru s gradonačelnikom Beograda, američki glumac Steven Seagal kazao je da želi otvoriti školu aikida u Srbiji kako bi promovirao taj sport i doprinio promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim postrojbama MUP-a Srbije.

''Velika je čast da jedan od najvećih svjetskih glumaca bude naš gost tri dana, da sa njim razgovaramo i pokušamo izgraditi most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu'', rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Prema njegovim riječima, s obzirom na izmjene zakona kojim se daju porezne olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Europi on, kao i cijela Srbija, nudi zanimljive mogućnosti za ovu vrstu posla, piše N1.

''Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i da promoviramo našu zemlju'', istaknuo je Mali dodajući da je zahvalan Seagalu što je odvojio vrijeme da posjeti Prihvatilište za djecu.

Poznati holivudski glumac posjetio je jučer Prihvatilište za djecu i družio se sa mališanima iz te ustanove, a predviđeno je da tijekom posjete Beogradu održi, po ugledu na ostale koje drži u svijetu, obuku Specijalnim postrojbama MUP-a Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close