Luka Petrović

SNSD: Tko dođe na prosvjed Saveza za promjene izdajnik je RS-a

Vijesti / Flash | 04. 05. 2016. u 09:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vladajuća koalicija u bh. entitetu Republika Srpska organizirat miting "Srcem za Srpsku- stop izdaji" 14. svibnja u 12 sati na Trgu Krajine u Banja Luci, najavio je u srijedu Luka Petrović, glavni tajnik SNSD-a, piše Anadolija.

"Onaj tko dođe na prosvjed smatraćemo ga izdajnikom Republike Srpske", rekao je Petrović, s obzirom da u isto vrijeme opozicioni Savez za promjene organizira prosvjed na istom mjestu.

Petrović je objasnio da će se SNSD-u, DNS-u i SP-u na mitingu pridružiti puno nevladinih organizacija, udruga i nezadovoljnih pojedinca.

"Cilj mitinga je podrška izgradnji stabilnije RS, miting za cilj ima izražavanje da smo protiv podjela nereda, dramaturgije, političkih kriza, izdaje, prodaje i poniženja", kazao je Petrović.

Naveo je da će vladajuća koalicija 14. svibnja pokazati koliko su odlučni da gradie jaku i stabilnu RS i koliko su beskopromisni u obrani RS i njenih građana.

"Svaki građanin na dostojanstven način treba pokazati koliko mu je stalo do RS i koliko je želimo", rekao je Petrović.

Dodao je da je za zakazivanje ovog mitinga odgovorna "opozicija, jer su njeni predstavnici prvi započeli".

"Spremni su uništiti cjelokupnu RS samo da bi došli na vlast", kazao je Petrović i dodao da je opozicija već pet puta izgubila na izborima.

Savez za promjene u utorak je proglasom pozvao nezadovoljne građane na prosvjed koji je također zakazan za 14. svibanj u 12 sati, s tim što je okupljanje zakazano u parku Mladen Stojanović odakle će se okupljeni uputiti na Trg Krajine.

Kopirati
Drag cursor here to close