Spašavanje života

Službenici Granične policije spasili dva ljudska života

Vijesti / Flash | 01. 04. 2015. u 13:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Terenskog ureda Sjeverozapad - Gradiška Granične policije BiH su jučer, 31. ožujka 2015. godine, oko 19:30 sati ispred ugostiteljskog objekta u centru Gradiške uočili žensku osobu kako leži bez svijesti.

Nakon što su joj pružili vještačko disanje i prvu pomoć, predali su je pripadnicima Hitne pomoći koji su je transportirali u Dom zdravlja Gradiška. Naknadno je utvrđeno da se radi o državljanki Republike Hrvatske rođenoj 1995. godine, te da je izvan životne opasnosti.

Policijski službenici Granične policije BiH su i prošlog tjedna sudjelovali u spašavanju ljudskog života. Naime, 25. ožujka 2015. godine oko 21:30 sati tijekom nadzora graničnog pojasa pripadnici Jedinice granične policije Brčko su na lokalitetu Brezovog polja uočili vozilo u plamenu koje se nalazilo u kanalu van kolnika.

Nakon što su ugasili požar, policijski službenici su iz vozila marke Volkswagen Caddy izvukli vozača koji nije bio životno ugrožen i službenim vozilom ga prevezli u Urgentni centar Bolnice Brčko. Naknadno je utvrđeno da se radi o bh. državljaninu rođenom 1949. godine, a predmet je predat u dalju nadležnost Policiji Brčko distrikta, navedeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close