Čestitamo!

Škotska krv - Mostarska sramota

Vijesti / Flash | 20. 07. 2017. u 07:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je još jednom dospio u centar svjetske pozornosti, nažalost opet u negativnom kontekstu. O Mostaru su se tako raspisali Daily Mail, Mirror, The Sun, i ostali.

Mostarsko (NE)gostoprimstvo, točnije nekulturu ovaj put su na svojoj koži osjetili navijači škotskog Aberdeena koji su noć prije utakmice drugog pretkola Europske lige provodili u Starom gradu.

Područje pred zastićenim dijelom UNESCO-a sinoć je sličilo više na ratna stratišta u svijetu nego na turističko odredište koje iz godine u godinu broji sve više posjetitelja i konstantan rast broja noćenja.


Foto: SNS Group

Ova navijačka 'akcija' je Mostar unazadila, s obzirom da Mostar jutros puni naslovnice svjetski poznatih magazina, portala i novina.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ kazao je da slučaj nije zabilježen, te on o napadu ništa ne zna, ali svijet  zato zna, jer su krvave glave iz Mostara napunile naslovnice. 

Kako je naknadno javio glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić za Bljesak.info događaj je prijavljen u 23.30 sati u srijedu navečer.

''Događaj je okarakterizian kao napad, za sada nepoznatih osoba, bakljama i bocama na goste tog lokala'', rekao je Marić dodajući da policija traga za osobama koje su sudjelovale u napadu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close