Mogućnost bijega

Široki Brijeg: Jednomjesečni pritvor vozaču koji je skrivio nesreću sa smrtnim ishodom

Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2017. u 21:03 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozaču Emiru Zaimoviću (48), koji je skrivio prometnu nesreću u mjestu Podvranić kod Širokog Brijega u kojoj je poginuo M.I. (49), određen je jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti od bijega s obzirom da se radi o državljaninu Crne Gore.

''Odlučujući po prijedlogu Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg od 17. lipnja 2017. godine za određivanje pritvora prema osumnjičeniku E.Z. (48) iz Crne Gore, zbog kaznenog djela 'Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa' iz čl. 336. st. 2. u vezi s kaznenim djelom 'Ugrožavanja javnog prometa' iz čl. 332. st. 1. KZ F BiH, Županijski sud Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu je 17. lipnja 2017. godine odredio jednomjesečni pritvor osumnjičeniku E.Z., zbog mogućnosti bijega, s obzirom da je osumnjičenik strani državljanin (državljanin Crne Gore), s privremenim boravkom u Bosni i Hercegovini, pa prema tome postoje objektivne okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega'', izjavio je za SirokiBrijeg.info glasnogovornik Županijskog tužiteljstva ŽZH je Josip Aničić.

Glasnogovornik Aničić je istaknuo da će Županijsko tužiteljstvo ŽZH nastaviti intenzivan rad na ovom predmetu u smjeru prikupljanja dokaza, te u cilju okončanja istrage u ovom kaznenom predmetu.

Kopirati
Drag cursor here to close