Akcija ''Artan''

SIPA uhitila jednu osobu zbog droge

Vijesti / Crna Kronika | 15. 06. 2017. u 11:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u sklopu operativne akcije ''Artan'', uhitili su jednu osobu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postupajući po naredbi Općinskog Suda Sarajevo, pod nadzorom postupajuće tužiteljice Županijskog tužiteljstvu Sarajevo, i u saradnji s policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo, SIPA je izvršla pretres osobe, stanova, ostalih prostorija i pokretnih stvari s ciljem pronalaska predmeta koji potječu iz izvršenja gore navedenog kaznenog djela.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem vođenju kaznenog postupka, oko 1,5 kg supstance koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''skunk'' i digitalna vaga.

Pod nadzorom postupajuće tužiteljice Županijskog tužiteljstva Sarajevo, policijski službenici SIPA-e nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju predmetnog kaznenog djela, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close