Dojava

SIPA potvrdila: Primljena informacija o novom terorističkom napadu

Vijesti / Flash | 04. 05. 2015. u 10:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) primila je informaciju od Obavještajno-sigurnosne agencije BiH o mogućem novom terorističkom napadu na području BiH i u tijeku je njena provjera, rečeno je danas Srni u SIPA-i.

SIPA je ovu informaciju proslijedila i drugim policijskim organima u BiH, te u okviru svojih nadležnosti i u suradnji s lokalnim policijskim organima poduzima odgovarajuće mjere i radnje radi provjere.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izjavio je ranije da su sigurnosne službe u BiH dobile dojavu o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH.

''Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje indicije i obavještajni podatak o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH", rekao je Mektić te istaknuo kako su sve sigurnosne agencije u BiH ozbiljno shvatile i reagirale na ovu informaciju, što će doprinijeti njezinom rasvjetljavanju.

Prema njegovim riječima, poduzete su i sve mjere u vezi sa sigurnošću objekta za koji je postojala određena informacija da bi mogao biti predmet napada.

Kopirati
Drag cursor here to close