Sam se predao policiji

Sefićev odvjetnik: Sanjinu je teško i kaje se

Vijesti / Crna Kronika | 13. 10. 2016. u 16:54 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski odvjetnik Dejan Koprić koji je Sanjinu Sefiću dodijeljen po službenoj dužnosti za N1 je rekao kako se Sefić sam predao policiji.

"Sanjin Sefić je izjavio da se sam predao policiji u Novom Sadu. On se nalazio na novosadskoj željezničkoj stanici gdje se kod nekih ljudi raspitivao o najbližoj policijskoj stanici. U tom trenutku prišli su mu policajci u civilu i zatim je priveden", rekao je Koprić.

Ovu situaciju Sefićev odvjetnik je objasnio mogućnošću da je policija u Srbiji provela opsežnije mjere nakon što je raspisana međunarodna potjernica za osumnjičenim za ubojstvo dvije djevojke u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u glavnom gradu BiH.

Kada je Sefić priveden u prostorije Višeg suda u Novom Sadu, njemu je bilo teško zbog dogđaja ispričao je odvjetnik za N1, navodeći kako je po njegovom mišljenju strah glavni razlog zašto je Sefić pobjegao.

"Njemu je evidentno veoma teško zbog događaja. Izrazio je žaljenje zbog svega što je bilo. Očito da nije riječ o osobi kojoj je svejedno. Jednostavno se uplašio. Sanjin mi je rekao da mu je veoma teško zbog nesreće, jer i on ima sestru'', kaže Koprić.

Cijeli tekst pročitajte na N1.

Podsjetimo, Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine zatražilo je od pravosudnih organa Republike Srbije izručenje Sanjina Sefića.

Kopirati
Drag cursor here to close