Mogućnosti isključene

Scenarij Putin-Medvedev nije moguć u Srbiji

Vijesti / Flash | 20. 02. 2017. u 22:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjena funkcija između premijera Aleksandra Vučića i predsjednika Tomislava Nikolića nije moguća, objavio je večeras "Blic", pozivajući se na izvore iz Vlade Srbije.

Tijekom razgovora Vučića i Nikolića, poslije kojeg je Nikolić odustao od predsjedničke kandidature, tema nije bio budući Nikolićev angažman, iako se u javnosti ovih dana špekuliralo o tome što bi mu Vučić mogao ponuditi u zamjenu za povlačenje iz utrke, rečeno je tom listu.

''Potpuno je isključena mogućnost da Nikolić, nakon što ode s mjesta predsjednika, bude novi premijer. Scenarij "Putin-Medvedev" u Srbiji nije moguća opcija'', kažu u Vladi, prenosi "Blic".

Podsjetimo, Tomislav Nikolić odlučio je danas odustati od kandidature na predstojećim predsjedničkim izborima, poslije razgovora s Aleksandrom Vučićem.

"Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu. O funkcijama ćemo nakon pobjede na izborima. Nastavit ćemo zajedno podizati Srbiju sa koljena. Aleksandar će biti kandidat za predsjednika", rekao je Tomislav Nikolić za Kurir.

Kopirati
Drag cursor here to close