Eksplozija

Sarajevo: U eksploziji poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 12. 06. 2014. u 11:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba je poginula u eksploziji do koje je došlo danas oko 11:50 sati u ulici Zaima Imamovića u naselju Zabrđe, potvrdili su za Klix u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo. Prema informacijama iz policije, njih su o ovom događaju obavijestili građani koji su čuli detonaciju.

"U ovom trenutku nemamo više informacija o ovom događaju osim da je smrtno stradala muška osoba. Na očevid su izašli pripadnici MUP-a KS", rekao je dežurni operativni. Kako se saznaje, muškarac Dž. D. je izvršio saomoubojstvo bombom pored štale, nedaleko od obiteljske kuće.

Susjedi stradalog kazali su reporteru Klix-a da se začula snažna eksplozija, nakon čega su vidjeli crni dim. Ističu da je stradali muškarac u posljednje vrijeme bio potišten. Nedavno je bio i operiran.

"On je bio bez posla. Također, ne radi ni njegova supruga. Nisu imali nikakvih primanja. Teško se živjelo i vjerojatno je nesretnog čovjeka sve to pogađalo. Njegova kćerka se udala, a imao je još dva sina, od kojih je jedan učenik srednje škole. Bio je to dobar čovjek, nikad nitko nije imao problema sa njim. Sve nas je pogodila ova tragedija", kazali su za Klix vidno potreseni susjedi stradalog.

Na mjestu događaja je i dežurni županijski tužitelj, ali za sada nismo uspjeli dobiti službenu izjavu.

Kopirati
Drag cursor here to close