U bolnici

Sarajevo: Jedna osoba ranjena u vatrenom okršaju

Vijesti / Crna Kronika | 09. 02. 2016. u 18:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pucnjavi koja se večeras dogodila oko 19 sati u ulici Azize Šaćirbegović do broja 122 jedna osoba je ranjena, potvrđeno je za Klix.

Iz Operativnog centra MUP-a KS potvrđeno je za Klix da je u pucnjavi ranjena jedna osoba, te da je prevezena na Univerzitetski klinički centar (UKCS) gdje će joj biti ukazana prva pomoć. Neslužbeno, saznaje se da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

Nakon pucnjave, napadač se udaljio u nepoznatom smjeru. Identitet napadača kao i identitet ranjenog još uvijek nisu poznati. U pucnjavi je ranjen A.D. (1989.) iz Sarajeva.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršitelj pomenutog kaznenog djela M.E. iz Sarajeva sa kojim se u društvu nalazio T.S. iz Sarajeva.

Iste večeri u 20:15 sati u ulici Trg žrtava Srebrenice, općina Novo Sarajevo, pronađen je i lišen slobode T.S., rođen 1986., nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pomaganje u izvršenju kaznenog djela izazivanje opće opasnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close