Istraga u tijeku

Sarajevo: Eksplozija ispred kuće i zapaljen automobil

Vijesti / Crna Kronika | 09. 06. 2015. u 11:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu ispred kuće vlasnika čiji su incijali B.N. u sarajevskoj općini Novi Grad, u eksploziji nije bilo ozlijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta.

Do eksplozije je došlo noćas u Ulici Rogatička, a oštećene su dvije kuće i automobil "Mercedes", koji je bio parkiran u neposrednoj blizini, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

O slučaju je obaviješten županijski tužitelj, a očevid je obavila županijska policija, koja nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja.

Noćas je na području iste općine u Ulici Safeta Hadžića nepoznata osoba zapalila automobil "Audi A4", koji koristi osoba čiji su inicijali K.G. iz Sarajeva. Na vozilu je pričinjena šteta, a ozlijeđenih nije bilo.

Očevidom je konstatirano da je automobil prvo posut zapaljivom tečnošću, a potom zapaljen. Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Kantona Sarajevo.

O ovom događaju obaviješten je županijski tužitelj, a očevid je uz sudskog vještaka obavila županijska policija, koja nastavlja rad na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela, priopćila je agencija Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close