Ćaća se vratio

Sanader na slobodi: Žrtva sam političkog progona Jadranke Kosor

Vijesti / Flash | 25. 11. 2015. u 17:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader izašao je u srijedu iza 17.30 sati iz istražnog zatvora u Remetincu, javlja Hina.

Politiku nije htio komentirati, kaže da se njom više ne bavi te da više nema nikakvih političkih ambicija. Od sada će se koncentirati na postupak koji se vodi protiv njega.

Kazao je da je očekivao da će Hrvatska ulaskom u NATO i EU ostvariti neke visoke standarde, ali da iz svog slučaja vidi da to nije tako.

''Jer da jesmo ne bi bila 4 postupka protiv mene, nego bi se objedinili i ja bih se branio sa slobode'', izjavio je. Kaže da ne zna zašto se to nije dogodilo i da je na djelu kršenje zakona, Ustava i konvencijskih prava.

''Nisam ogorčen, nego nezadovoljan jer ovo je bio politički progon Jadranke Kosor protiv mene. Ostajem kod svega što sam o tome govorio. Nitko nije dokazao da je novac ukraden'', izjavio je.

Evo što je Sanader prvo poručio nakon izlaska iz Remetinca ---->> http://bit.ly/1N7XGMu

Posted by DNEVNIK.hr on Wednesday, November 25, 2015

Novinarima je rekao da će se tijekom večeri družiti s obitelji i prijateljima, a zatim će se već od sutra posvetiti postupku koji se vodi protiv njega, piše Jutarnji list.

Dok je davao izjavu, dio okupljenih vikao mu je parole 'Ćaća se vraća', jedan se gospodin popeo na krov automobila parkiranog u blizini.

Sanader se u jednom trenutku kratko nasmijao i doviknuo im da će ih pratiti na Facebooku.

Sanader lajka "ćaća se vraća"

Bivši premijer je izjavio nešto što biste najmanje očekivali: Zna za postojanje Facebook stranice ĆAĆA SE VRAČA! Obećao je da će ih zapratiti na Facebooku. Pogledajte sami! :)

Posted by Vijesti.hr on Wednesday, November 25, 2015

Sanadera je ispred zatvora, uz mnoštvo novinara, dočekala i nekolicina njegovih 'pristaša'. Neki od njih već su u ranim poslijepodnevnim satima ispred Remetinca istaknuli natpis na vjetrobranskom staklu parkiranog automobila "Ćaća dica te tvoja čekaju", a jedan je nosio plavu vjetrovku sa znakom HDZ-a i sloganom iz Sanaderove posljednje izborne kampanje "Pobjednički tim dr. Ivo Sanader".

Među okupljenima je bio i Vitaly Zdorovetsky, rusko-američka zvijezda YouTubea, koji se trenutno nalazi u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close