Djevojčice pronašle leš

Samoubojstvo i pokušaj samoubojstva u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2015. u 11:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar zabilježila je jedno samoubojstvo i jedan pokušaj samoubojstva, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

U nedjelju u 17:45 sati R.M. čuvar objekta kod nekadašnje Hidrogradnje, u blizini željezničke stanice u Mostaru pozvao je policiju rekavši da su mu dvije djevojčice Romske pripadnosti kazale kako se uz obalu Neretve nalazi beživotno tijelo nepoznate osobe.

Policija je uz dežurnog tužitelja izašla na mjesto događaja, te je pronađen leš muškarca M.S. (1960.) koji je izvršio samoubojstvo vješanjem.

Prema riječima dežurnog tužitelja za Bljesak.info, pronađeno tijelo muškarca je već bilo u fazi raspada. Leš je oko 20:30 sati prebačen u mrtvačnicu Sutina. Pretpostavka je da se radi o Mevludinu S. čiji je nestanak prijavljen 8. srpnja, a od kuće se udaljio dan-dva prije. Bio je nastanjen u Ulici kralja Tomislava u Mostaru, a nestanak je prijavio njegov prijatelj Branko L.

Osim ovoga u nedjelju u 22:55 sati policiji je prijavljen pokušaj samoubojstva vješanjem u Grabovici. Prema prijavi, samoubojstvo je pokušao izvršiti D.Š. (1979.). Nakon prijave, policija i hitna pomoć su izašli na mjesto događaja, te je D.Š. prebačen u RMC 'dr. Safet Mujić', navodi se u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close