Pritvor

Rus osumnjičen za četiri ubojstva uhićen u Podgorici

Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2015. u 15:36 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podgorička policija uhitila je državljanina Ruske Federacije čiji su inicijali Ivana Bagajeva (49), koga Interpol Moskva potražuje zbog ubojstva četiri osobe.

"Pravosudni organi Ruske Federacije potražuju Bagajeva radi osiguranja njegovog prisustva u kaznenom postupku koji se protiv njega vodi pred Sovjetskim okružnim sudom u Vladikavkazu, zbog sumnje da je na teritoriji Rusije počinio ubojstvo", priopćeno je iz crnogorske Uprave policije.

On se sumnjiči da je u suučesništvu ubio četiri osobe. Postoji sumnja da je Ivan Bagajev u Vladikavkazu u Rusiji zajedno sa suučesnicima iz vatrenog oružja ispalio 45 hitaca u šefa Odjeljenja za potrage MUP-a u Sjevernoj Osetiji - Alaniji i u njegovog sina, koji su preminuli usljed zadobivenih ozljeda.

"On je osumnjičen i da je u istom gradu, zajedno sa suučesnicima, iz vatrenog oružja ispalio oko 20 metaka u dvije osobe koja su, također, preminule", priopćeno je iz Uprave policije, prenijela je Srna. Ruski državljanin je priveden sucu za istragu Višeg suda u Podgorici koji je donio rješenje o određivanju ekstradicionog pritvora.

Kopirati
Drag cursor here to close